Natten till onsdag står NHL-hockey på schemat där bland annat LA Kings tar emot Anaheim, och jag tror jag mest på hemmaseger i matchen.

LA Kings har efter den tunga förlusten mot Buffalo med 6-0 steppat upp och tagit två raka segrar mot Boston och San José. Båda segrarna har kommit efter straffar, men ser man nu senast mot San José var man det lag som skapade klart flest lägen, och man hade absolut kunna vinna matchen tidigare.

I laget har man bland annat spelare som Kempe, Kopitar, Doughty och Fiala, så det finns en hel del kvalitet i laget. Senast fick man även tillbaka Arvidsson som saknats i de två senaste matcherna, vilket är klart positivt, och här ska man ha goda möjligheter till seger.
Lemieux är tveksam inför matchen.

Anaheim ligger just nu nästa sist i tabellen då man bara har Chicago bakom sig, något som dock inte är konstigt då man tillhör ett av ligans svagaste lag, och hittills har man bara vunnit nio av sina 30 spelade matcher.
Senast slog man något överraskande Edmonton på bortais med 3-4, en seger man dock kan tacka målvakten Dostal för då han räddade 46/49 skott samtidigt som man mötte ett Edmonton som inte alls imponerade defensivt.

I laget har man talanger som Zegras och McTavish samtidigt som Terry och Strome finns i laget. Överlag har man dock en rätt blek trupp då varken spets eller bredd är särskilt bra.
Man har även en del skador som stör i bland annat Grant, Drysdale och Lundeström.
I övrigt förväntas Stolarz saknas samtidigt som Gibson och Jones är tveksamma.

Anaheim har stora problem med att vinna matcher, speciellt på bortais då man bara vunnit 4/20, siffror som är otroligt svaga, och trots två raka segrar inför denna matchen så tror jag att man får det svårt mot ett LA Kings som är ett klart bättre lag.

Copley (Unconfirmed) - Dostal (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip