LA Kings ställs mot tufft motstånd i form av Carolina under lördagskvällen och här tror jag ett hemmalagets tredje raka förlust väntar.

LA Kings hade en riktigt fin svit då man tog sju raka segrar innan det nu blivit två raka förluster.
Nu senast blev det en 0-2 förlust mot Washington där man länge såg ut att få med sig poäng, men efter två sena mål i den sista perioden för gästerna fick man lämna isen utan poäng.

Man har spelat en bra hockey, speciellt med tanke på att truppen tillhör en av de sämre i ligan då man förutom spelare som Arvidsson, Kopitar, Athanasiou och Brown ser ganska bleka ut, och då man ställs mot riktigt tufft motstånd här så tror jag att man återigen får det svårt.
Saknas gör Walker, Byfield och Andersson samtidigt som Doughty är tveksam.

Carolina ligger tvåa i sin conference då man är en poäng bakom Florida. Man har dock spelat två matcher färre och har således chansen att kliva upp på förstaplatsen.
Säsongen hittills har varit strålande då man vunnit 13/15 matcher, och man har bara fått se sig besegrade av Florida och Philadelphia, två lag som håller en klart högre nivå än LA Kings.

Man är ett av ligans bästa lag, något som kanske inte är så konstigt då spelare som Trocheck, Teravainen, Aho, Svechnikov och Necas finns i laget. Man har även en fin bredd, och då skadeläget också är riktigt bra så bör man vara numret större än hemmalaget.

LA Kings har gjort det bra med tanke på truppen man har. Nu ställs man dock mot ruskigt tufft motstånd i form av Carolina, ett lag som bara förlorat vid två tillfällen hittills, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Quick (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip