Los Angeles Kings - Edmonton Oilers

Goalies: Budaj (probable) vs Talbot (confirmed)

Tuff match i natt för LA Kings som ställs mot Edmonton Oilers som B2B. Kan Kings som haft en tung säsong studsa tillbaka eller kommer Oilers utnyttja Kings match igår?

Los Angeles Kings säsong i år har gått tungt och laget som var ifrågasatta inför säsongen har inte fått spelet att stämma såhär långt. Skadeproblem på Jonathan Quick har gjort att Kings målvaktsposition varit ett problem, men en ung Jack Campbell kom in och gjorde det bra. Dock så åkte han på en skada och Petersen har fått spela senaste matcherna och också gjort det helt okej. Han spelade igår när Kings föll med 2-4 på hemmais mot Vancouver Canucks som dessförinnan hade 8 raka förluster i ryggen. Inte en bra match av Kings som sätts på prov dirket igen.

Edmonton Oilers krigar på men formen är inte riktigt där än och laget är 3-6-1 senaste 10 matcherna. Man blandar och ger och i Oilers matcher hänger det mycket på att McDavid presterar, vilket han såklart ofta gör. Ser man till laget är det väldigt centrerat och beroende av förstalinan med Spooner-McDavid-Draisaitl. Senast föll man med 2-1 efter OT mot Anaheim Ducks efter att haft ledningen i matchen. En sen kvittering med utplockad målvakt med 17 sekunder kvar av matchen tog matchen till övertid där Rickard Rakell avgjorde bara efter 14 sekunder.

Går vi in på nattens match så tycker jag vi får ett högt odds på hemmasegern här. Givetvis ska man ha i åtanke att Kings är B2B efter en förlust mot ligans formsvagaste lag igår vilket såklart inte är bra. Dock spelar på hemma där och dessutom mot ett lag som är väldigt enformigt. Det som är positivt i mina ögon i denna matchup är att Kings besitter en väldigt defensivt stark första lina med en av ligans bästa defensiva forwards i Anse Kopitar. Denna lina kommer matchas mot McDavid-linan och jag räknar med att de klarar av att hantera den. Lyckas de så ser jag Kings chanser som bra här trots B2B då man är ett bredare lag. Tror på en tajt och jämn match här om Budaj inte gör bort sig i mål och då tycker jag helt klart värdet finns på Kings som ska stå kring 2.65. Under 5,5/6.0 mål funkar men jag plockar alltså

Match: Los Angeles Kings - Edmonton Oilers
Spel: 1
Odds: 2.90
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 04:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip