Två starka lag ställs mot varandra i Crypto.com Arena när LA Kings tar emot Edmonton, och här tror jag på en målrik tillställning.

LA Kings har efter en bra start på säsongen tappat en del sista tiden då man haft svårt att vinna matcher, och faktum är att man bara vunnit tre av sina 17 senaste matcher, så man är verkligen i en svacka.
Nu senast tog man en efterlängtad seger när man besegrade Nashville med 2-4, dock övertygade man inte, men det kan ha gett en del självförtroende.

Ser man offensivt så finns det hot i namn som Fiala, Kopitar, Kempe och Byfield, så man ska kunna skapa oreda mot ett Edmonton som är b2b, och ska man upprepa segern senast lär det krävas en del mål framåt.
Lizotte, Copley och Arvidsson saknas.

Edmontons superoffensiv öppnar för målrik match

Edmonton kommer till matchen med en 3-5 seger i ryggen, en seger som togs natten mot lördag, vilket betyder att man är b2b.
Man har otroligt bra form för dagen då segrarna avlöser varandra, och sett till de 18 senaste matcherna har man tagit 17 segrar.

Offensivt håller man en riktigt hög nivå med stjärnan McDavid i spetsen så man kommer som vanligt sätta motståndarnas defensiv på prov även om man är b2b.
Man ska dock inte underskatta hemmalagets kvaliteter offensivt, och känslan är att en målrik match är att vänta.

Hemmalaget LA Kings är inte helt avsågade här men ska man vinna matchen lär det krävas en del mål då man möter ett sylvasst offensivt Edmonton, och jag går på överspelet i matchen.

Rittich (Unconfirmed) - Skinner (Confirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip