LA Kings ställs mot överkomligt motstånd när Montreal gästar Crypto.com Arena, och man ska ha goda chanser att spinna vidare på segern senast.

LA Kings har varit ett av lagen som överraskat klart mest denna säsongen då man ligger med i toppen av conferencen, och man har tagit 34 segrar.
Nu senast slog man Winnipeg i en underhållande match med 5-6 efter straffar, ett annat lag som gjort det bra och som håller en klart högre nivå än Montreal.
Man har nyligen trejdat bort målvaktsikonen Quick till Columbus och i gengäld fick man Korpisalo, vilket känns som ett smart byte.

Kopitar imponerade stort senast när han gjorde fyra mål i segermatchen, vilket blev tungan på vågen. Utöver honom har man Fiala, Kempe, Arvidsson och Danault som sett starka ut offensivt, och med tanke på hur bra man sett ut under säsongen ska man ha goda vinstchanser här.
Moore och Gavrikov förväntas missa matchen.

Montreal krigar på i botten av tabellen och något slutspel kommer det inte att bli för laget då man ligger en bra bit efter.
Positivt är dock att man vunnit en del matcher på slutet mot bland annat Philadelphia och San José, lag som dock inte visat samma klass som LA Kings, så det känns klart tuffare här.

Truppen är också den rätt blek och då man saknar mängder av spelare som bland annat Caufield, Monahan och Gallagher samtidigt som Dach även förväntas missa matchen så påverkar det laget rejält, och man är inte alls på samma nivå som hemmalaget.

LA Kings har imponerat stort och mot ett skadedrabbat Montreal ska man ha goda möjligheter till att knipa en seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Korpisalo (Unconfirmed) - Allen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip