Natten till onsdag bjuder på match mellan LA Kings och NY Rangers, en match jag tror inte sticker iväg målmässigt.

LA Kings har hunnit med att spela 21 matcher vilket är mer än de flesta lagen i ligan, och även om man ligger på en fin tredjeplats i conferencen så är inte poängsnitten lika bra som flera lag bakom som Colorado och Winnipeg då de har spelat klart färre matcher, så tabellplaceringen är något missvisande.
Man har dock vunnit 11/21 matcher så visst har man gjort det bra, men i de senaste matcherna har man inte fått utdelning då man bara gjort tre mål på de två senaste, och då har Seattle och Vancouver stått för motståndet.

Här väntar tuffare motstånd och även att det finns offensiv skicklighet i Kopitar, Arvidsson, Kempe och Fiala så kan man få det tufft offensivt mot ett NY Rangers som sett rätt bra ut defensivt på slutet.
Iaffalo och Lemieux saknas samtidigt som Durzi är tveksam.

NY Rangers säsong har inte varit överdrivet bra hittills då man bara vunnit nio av 19 spelade matcher, så det finns helt klart mer att ta av.
Nu senast såg det länge ut att bli en 0-0 match mot San José men med dryga sju minuter kvar av matchen klev Gauthier fram och satte pucken, och man vann senare matchen med 1-2 efter en stabil match defensivt.
Just defensivt har man sett bättre ut på slutet och i de fem senaste matcherna har man bara släppt in åtta mål under ordinarie tid, och även om motståndet inte varit blodigt så är det starka papper.

I kassen har man en av världens bästa målvakter i Igor Shesterkin som visserligen inte följt upp med lika bra spel som förra säsongen, men det är en målvakt som kan spika igen fullständigt en bra dag.
I övrigt är laget starkt med namn som Fox, Panarin och Zibanjead, och i mina ögon ska man ha bra chans att hålla nere siffrorna för hemmalaget.

NY Rangers har sett bra ut defensivt på slutet och ska man vinna matchen så är känslan att det kommer krävas att man håller nere målskörden för hemmalaget, något jag också tror man gör.

Petersen (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 1 under 2,5 mål och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip