LA Kings målas upp som klara favoriter i nattens möte mot Philadelphia, men i mina ögon är matchen klart jämnare än så, och jag har hittat ett spel i matchen.

LA Kings stod för en bra insats senast då man Vancouver efter straffar med 2-1. Sett till chanserna borde man dock vunnit redan efter 60 spelade minuter, men Halak stod för en bra match i kassen för gästerna, inte minst i den andra perioden.
Man ligger på en tiondeplats i conferencen och hittills har man vunnit 15 av sina 32 spelade matchen, och det är ett klart godkänt facit.

Kikar man på truppen så har man dock en rätt blek trupp förutom namn som Kopitar, Iaffalo och Doughty som sticker ut, och här målas man upp som alldeles för klara favoriter i matchen.

Philadelphia ligger på en niondeplats i conferencen och det är något man knappast är nöjda med då man har klart högre kunnande i laget. Man hade en period med tio raka förluster som givetvis gjorde att man tappade placeringar, men ser man på matcherna efter det så har man vunnit fem av sju matcher samtidigt som man tagit poäng i samtliga av dessa matcher, så formen är helt klart på väg upp.

Laget håller en bra nivå då man har spelare som Atkinson, Giroux, Van Riemsdyk, Hayes och Konecky offensivt samt spelare som Provorov och Ristolainen defensivt, och här blir man alldeles för underskattade då man i grunden är det bättre laget i matchen.

LA Kings har gjort det bra hittills men här axlar man ett alldeles för stort favoritskap då man möter ett tufft Philadelphia, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Quick (Unconfirmed) - Sandström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT