LA Kings jagar tredje raka segern när Seattle kommer och gästar i Crypto.com Arena, och man ska ha goda chanser att förlänga segerraden.

Efter tre raka förluster har LA Kings börjat vinna igen och överlag har man gjort en riktigt stark säsong då man ligger trea i conferencen. Man har också bara spelat 28 matcher, vilket är minst av lagen, något som gör det än mer imponerande.
Nu senast vann man med 1-4 mot San José där man var det klart bättre laget genom hela matchen, och man fick iväg fler än dubbelt så många skott på mål som hemmalaget.

Arvidsson, Copley och Gavrikov finns på skadelistan, men det finns hög kvalitet i namn som Kopitar, Doughty, Fiala och Kempe, och man ska ha goda segerchanser trots några avbräck.

Ingen lätt uppgift väntar Seattle

Seattle föll för andra matchen i rad senast då Dallas blev för svåra.
Man har dock tagit poäng i båda förlusterna och man har plockat sex poäng de fyra senaste matcherna, vilket är bra då motståndet varit rätt bra.

Matchen senast blev dock kostsam då både Bellemare och McCann fick kliva av och status där är osäkert. Sedan tidigare har man även Burakovsky, Grubauer och Schwartz på skadelistan samtidigt som Schultz är dtd, så läget i laget är tufft, och jag tror inte man räcker till här.

Rittich (Unconfirmed) - Daccord (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip