LA Kings som imponerat under säsongen tar emot St Louis natten mot måndag, och här ska hemmalaget ha goda segerchanser.

LA Kings kommer från en 4-1 seger mot Winnipeg där Arvidsson både öppnade och avslutade målskyttet, och man stod för en klart bra insats.
Man är otroligt formstarka för tillfället då man på de tio senaste matcherna tagit åtta segrar, och man har även tagit poäng i samtliga matcher.
Nu var matchen senast ganska tätt inpå denna så med tanke på att Korpisalo vaktade buren förväntas Copley vara burväktare här, vilket är ett litet minus.

Man har dock visat upp ett bra spel under säsongen då man slåss i toppen, speciellt på hemmaplan där man varit riktigt starka, och med namn som Kempe, Doughty, Kopitar och Arvidsson i truppen bör man kunna slå ett förmodat slitet bortalag.
Durzi och Vilardi är frågetecken.

Slitna ben hos gästerna

St Louis kommer missa slutspel och för deras del är det att spela klart säsongen och avsluta på ett så bra sätt som möjligt.
Innan denna matchen går man upp mot Anaheim bara dygnet innan, en match där även Binnington vaktar kassen, vilket betyder att Hofer lär agera burväktaren här, ett klart minus i mina ögon även om han gjort det bra.
Med tanke på att man även är b2b så lär det vara en del slitna ben i laget.

Ser man på resultaten på slutet så har man tagit en del segrar och det har varit helt okej motstånd i Detroit, Winnipeg och Washington.
Nu är dock läget annorlunda då det är täta matcher, vilket jag ser som en klar nackdel, och mot ett imponerande LA Kings bör man få svårt.


LA Kings har varit en av ligans positivaste överraskningar under säsongen och visar man upp samma spel som på slutet ska man ha goda chanser att plocka en ny vinst, och jag går på hemmaseger i matchen.

Korpisalo (Unconfirmed) - Hofer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip