LA Kings ska öppna grundserien mot tufft motstånd i form av Vegas som redan hunnit med att spela en match, och jag tror klart mest på gästerna i denna matchen.

LA Kings har gjort sju försäsongsmatcher och det har resultat i tre vinster och fyra förluster. Som alla lag så roteras det en hel del i matcherna, och det är mest för att testa spelare inför säsongen.
Med andra ord har man inte gjort någon seriematch hittills, utan här är första seriematchen, något som knappast är något plus.

Inför denna säsongen har man förstärkt backsidan med Edler samtidigt som man tappat MacDermid till Colorado.
Offensivt har man fått in Arvidsson, Danault samt Tkachyov, så några intressanta spelare framåt har kommit in, men man lär inte lyfta denna säsongen, och en slutspelsplats löser man knappast.

Vegas har hunnit med att göra sin seriepremiär då man mötte Seattle Krakens på hemmais i en match man vann med 4-3.
Man hade 3-0 efter halva matchen, men gästerna kom tillbaka och lyckades också få in 3-3 en bit in i den tredje perioden.
Stephenson i hemmalaget ville dock annat då han tryckte in 4-3 några sekunder senare, ett mål som också blev avgörande.

Laget håller en väldigt hög nivå då spelare som Stone och Pacioretty finns, och det är två spelare som också stod för tre poäng vardera senast.
I övrigt har man kvar spelare som Karlsson, Smith, Marchessault och Theodore samtidigt som bland annat Dadonov plockats in, så laget håller som vanligt en riktigt hög nivå, och här ska man vara numret större än hemmalaget.
Saknas gör Carrier, Tuch Roy och Howden samtidigt som man har något frågetecken.

Vegas har en del spelare borta, men de bästa spelarna finns att tillgå och normalt sett är man numret större än LA Kings, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip