Natten till onsdag kickar NHL-säsongen igång på allvar, och jag tror på en målrik match mellan LA Kings och Vegas.

LA Kings gjorde en fin säsong i fjol då man tog sig till åttondelsfinal. Där tog det visserligen stopp mot Edmonton, men man utmanade ändå då man tog tre vinster.

Nu är det ny säsong och för lagets del har det inte hänt så mycket då man har kvar både Quick och Petersen i kassen.
Defensivt har man tappat Maatta men samtidigt har Doughty kommit tillbaka efter att varit skadad i fjol, så det är ett klart plus.
Offensivt har man tappat Athanasiou men med tanke på att man istället fått in Kevin Fiala som gjorde 85 poäng i grundserien i fjol så ser man vassare ut framåt, och på hemmaplan lär man komma ut och göra en bra match i premiären.

Vegas floppade rejält i fjol då man inte tog sig till slutspel, och det var givetvis en stor missräkning med tanke på kvaliteten i laget.
En åtgärd man gjort är att sparka tränaren De Boer och tagit in Bostons tränare Bruce Cassidy, något som är klart spännande.

Inför säsongen har man plockat in Hutchinson och Adin Hill på målvaktssidan och med tanke på att Robin Lehner förväntas vara borta hela säsongen så var det välbehövligt, men målvaktssidan blir svagare.
Defensivt har det inte hänt något stort förutom att man plockat in Shea Weber, men han är långtidsskadad och det var för att klara lönetaket, och det mesta talar för att hans karriär är över.

Framåt har man tappat Dadonov och Pacioretty, och den sistnämnda är ett klart kännbart avbräck.
In har bland annat Kessel kommit in, men man ser aningen svagare ut framåt, men med spelare som Karlsson, Marchessault, Stone och Eichel i laget finns det fin spets.

LA Kings ser något vassare ut offensivt och med tanke på att målvaktssidan ser svagare ut utan Lehner för gästerna så bör man kunna skapa en hel del. Samtidigt så finns det massor av kvalitet framåt hos gästerna, och jag tror att vi får se en målrik match.

Quick (Unconfirmed) - Thompson (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip