Formstarka La Kings tar emot Washington hemma i Crypto.com Arena natten mot torsdag, och här ska man ha stora chanser att förlänga sin segersvit.

LA Kings är det formstarkaste laget sett till de tio senaste matcherna då man plockat 17 poäng, och det har blivit åtta segrar.
Till denna matchen kommer man även med fem raka vinster där man senast slog Montreal bekvämt med 4-0, och man gjorde en riktigt bra insats.

Förutom Florida har väl inte motståndet varit det blodigaste på slutet, men man har vunnit matcher samtidigt som man spelat bra.
Nu väntar Washington på hemmaplan och det är inget snack om att man ska vara favoriter då man sett bra ut under säsongen samtidigt som man har en fin trupp med namn som Kopitar, Kempe, Doughty och Fiala för att nämna några.
Arvidsson saknas samtidigt som Lizotte är ett frågetecken.

Washington har en tuff uppgift framför sig

Washington har gjort flera fina resultat på slutet och bland annat tog man fem raka segrar i mitten av november. Efter de segrarna har det dock blivit dubbla förluster där man först föll klart mot Edmonton med 0-5.
Nu senast förlorade man mot jumbon San José med 2-1, vilket var ett rejält bottennapp.

På skadelistan har man Bäckström, Oshie och Pacioretty, tre tunga namn som saknas, men den sistnämnda har dock inte spelat denna säsongen.
Kuznetsov, Carlson och Ovechkin är spelare som håller hög klass. Där bakom ser det dock inte särskilt bra ut om man jämför med hemmalagets trupp, och känslan här är att man får svårt att utmana LA Kings på bortais.

LA Kings har gjort en fin säsong såhär långt och på hemmaplan ska man ha goda chanser att förlänga sin fem matcher långa segersvit, och jag går på hemmaseger i matchen.

Copley (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip