Winnipeg är b2b när man åker och gästar LA Kings natten mot torsdag, och här har hemmalaget klart bäst vinstchans.

LA Kings har imponerat under säsongen och man ligger på en fin tredjeplats i conferencen, och då har man även gjort minst matcher av samtliga lag.
Efter tre raka segrar har man nu åkt på två raka förluster mot NY Islanders och NY Rangers, så man lär komma ut revanschsugna här inför hemmapubliken.

Man har även fått några dagars vila till denna matchen vilket är ett klart plus gentemot gästerna, och med hög klass i spelare som Fiala, Kempe och Kopitar ska man kunna vända sin förlusttrend.
Arvidsson saknas samtidigt som Gavrikov är tveksam.

Winnipeg är b2b

Winnipeg hade inför senast fyra raka segrar där man bland annat slog lag som Carolina och Colorado, riktigt bra vinster.
Nu senast fick man dock se sig besegrade av San José med 2-1 där svenske William Eklund avgjorde sent för hajarna.

I den matchen vaktade Brossoit kassen och gjorde det bra, men att Hellebuyck startar här är ett plus. Man är dock b2b då matchen senast spelades natten mot onsdag, något som inte är en fördel.
Man har även stjärnan Kyle Connor på skadelistan precis som Rasmus Kupari, och med tanke på det bör man få svårt att hävda sig här.

LA Kings har imponerat under säsongen och då man möter ett b2b Winnipeg som även störs av skador så ska man ha goda segerchanser, och jag går på hemmaseger i matchen.

Copley (Unconfirmed) - Hellebuyck (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip