Dags för match i KHL där Lada gästas av topptippade Cska Moskva, där jag har min vinnare klar.

Lada går inte särskilt bra i ligan och man ligger näst sist i conferencen och tredje sist totalt i ligan. Man har spelat ihop 42 poäng på 45 matcher, vilket inte ens är en poäng per match. Senast lyckades man vinna mot Lokomotiv Yaroslavl med 1-3 på hemmaplan, en match jag inte tycker man vann rättvist. Man var stundtals utspelade och man kan tacka Krasotkin att man inte släppte in mer än ett mål.
Man har två vinster de sex senaste matcherna och formen är inte heller särskilt bra. I laget fanns Nikita Filatov som skulle vara en av de ledande spelarna. Han har dock varit skadad och underpresterat och nyligen lämnade han för Niznekamsk.

Cska Moskva vet vi alla vad man kan uträtta när man är på spelhumör. Vi hittar många stora namn i truppen. Senast vann man borta mot Nizhny Novgorod med imponerande 1-5, och det är en klart svårare match än vad man ställs emot här. Förutom två tveksamma insatser innan jul så har man vunnit 14 av de 16 senaste matcherna och visat upp att man blir att räkna med, trots att jag tror St petersburg är för svåra denna säsong.
Man har spelat ihop 101 poäng, vilket är 59 fler än dagens motståndare. Man har vunnit 36 av 44 matcher där man på bortaplan vunnit 16 av 20.

Gästerna ska vara klasser bättre än hemmalaget, och jag tror man vinner komfortabelt.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip