Hur står det till i Lada egentligen. Förlusterna duggar tätt och man vinner någon match här och var, men hittills har man inte lyckats vinna två matcher i rad. Man vann en tät match näst senast mot Vladivostok med 0-2, och segern var inte alls orättvis. Men senast var man tillbaka i förlustspåret och 4-1 var ett faktum.
Man har vunnit två av de 16 senaste matcherna och de flesta matcherna har man förlorat på ordinarie tid. Man dras fortfarande med skada på Ashton och det verkar varken finnas harmoni eller motivation i laget efter den tunga inledningen på säsongen.

Nu ser det inte ljusare ut när starka Jokerit kommer på besök. Jokerit går som en ångvält i ligan och man har bara förlorat två matcher under säsongen, dessa var mot suveräna St Petersburg och sedan mot Dynamo Moskva. Nu står man på tolv raka vinster där elva av dessa kommit under ordinarie tid.
Powerplayspelet är suveränt och det smäller i princip varje gång man får chansen, där man de tre senaste matcherna gjort hela åtta mål i spelformen. Supertalangen Tolvanen har redan hunnit med att göra 20 poäng, vilket är sex poäng bättre än Gilroy som är lagets näst bäste poängplockare.

Senast slog man Tractor Chelyabinsk borta med 0-3 och det var egentligen inget snack om vilket lag som var bäst på plan. Nu gästar man Lada som inte verkar veta hur man spelar hockey, och detta ska såklart bara kunna sluta på ett sätt.

Speltips: 2 hcp -1 AH vilket betyder att vi får insatsen tillbaka vid uddamålsseger för gästerna, och full vinst vid tvåmålsseger eller mer. Jag kliver in med 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip