Mycket hockey idag och många matcher där det finns värde. I matchen mellan Lada - Neftekhimik Niznekamsk så har bolagen alldeles för stor tro på hemmalaget, som saknar spelare och är helt formlösa. Schas säger jag!

Lada fortsätter att förlora match efter match och är nu uppe i nio raka förluster. I matchen senast mot AK Bars Kazan så saknades sedan tidigare Ashton Carter, men man fick också klara sig utan sin andra stora stjärna Nikita Filatov och förväntas göra så även i denna match.
Man har otroligt svårt med målskyttet och de senaste fem matcherna har resulterat i fem mål framåt och 13 bakåt, mycket tack vare skadorna på sina bästa spelare.

Neftekhimik Niznekamsk har till skillnad från hemmalaget formen på topp och kommer med fyra raka segrar. Låt säga att man inte mött de bästa lagen, men ändå lag som håller något högre kvalitet än Lada, bortsett från Dinamo Riga.
Man har bäst form i hela östra serien sett över de fem senaste matcherna och har en förmåga att få alla fyra linor att producera framåt.
Dan Sexton som ska leda laget har klivit fram på ett fint sätt under säsongen och ser ut att följa upp sin fina säsong från i fjol. Andrej Nestrasil är en spännande spelare man har fått in i laget från Carolinas organisation.

Bolagen har för hög tro på ett formlöst Lada vilket jag tycker är mycket märkligt. Form slår klass, men ska man vara ärlig så är både formen och klassen högre hos gästerna.

Speltips: Neftekhimik Niznekamsk dnb vilket betyder pengarna tillbaka vid oavgjort, full vinst vid bortaseger och förlust på hemmaseger. Jag kliver in med 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip