Dags för rysk hockey igen efter en gårdag som innebar flytt och därav inga spel från min sida. Idag är utbudet gigantiskt och jag har hittat ett intressant spel mellan Ladya som gästas av Mamonty Yugry.

Ladya tog en efterlängtad seger senast då man slog Tyumensky Legion med 7-3. Jag lägger dock inte så stor vikt på den segern då laget man slog är ett av de sämsta lagen i ligan, samtidigt som man är helt bedrövliga på resande fot. Innan dess stod man på åtta raka förluster, och det finns en anledning till att man ligger där man gör i tabellen.
Man har vunnit 13 av 40 matcher och man trivs bättre på hemmaplan som många av de andra lagen. Man står dock på en seger de fem senaste hemmamatcherna och formen känns inte så bra som den måste vara för att kunna rubba ett topplag.

Mamonty Yugry toppar den östra serien med sina 91 poäng, vilket är 47 poäng fler än dagens motståndare. Formen är fin och man står på fyra raka segrar, där man också vunnit åtta av de tio senaste.
I laget hittar vi flera riktigt bra spelare såsom Gaideik och Yerkin som ständigt hotar motståndarna, och senast gjorde man två poäng var.
Man krigar mot Sibirskie Snaipery om förstaplatsen i tabellen där man har försprång med en pinne, och det är dessa två lag som sprungit ifrån övriga lag.

Gästerna har spelat ihop mer än dubbelt så många poäng som hemmalaget där formen också är klart bättre än hemmalagets, och jag tror på en bekväm seger för gästerna!

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe




This is the stats tab
This is the post tip