Speltips: Långtidsspel SHL: Rögle

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-09-15 15:15
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 3.25
Tips: Nå kvartsfinal
Hej!

Efter en lång och underbar sommar sitter vi nu återigen på helspänn och inväntar en ny säsong av SHL som ligger alldeles runt hörnet. På lördag 15:15 smäller det med hela sex matcher. Jag har idéer, tankar och eventuella spel på några matcher, men dem spelen kommer i ett annat inlägg. I detta inlägg ska vi fokusera på ett långtidsspel som jag verkligen gillar. Långtidsspelet som jag valt att investera en flat på är Rögle att komma top-8 i SHL inklusive slutspel, med andra ord - Rögle att nå kvartsfinal. På det spelet erbjuds vi hela 3.25x pengarna, något som jag helt klart tycker är spelvärt.

Nu var det säkert några som läste "flat" och undrar över vad det är, jag ska förklara. För dig som redan vet vad flat är kan skippa att läsa detta stycke. Jag kommer precis som förra säsongen spela flatspel under hela säsongen. Det innebär att jag kommer spela samma insats på samtliga spel under hela säsongen oavsett värde. Vissa använder sig av unitssystem där man kanske värderar sina olika spel i en värdeskala 1-5. Tycker man det är jättemycket värde spelar man kanske 4-5 units av 5 och tycker man det är lite mindre värde så spelar man kanske 1-2 av 5. Jag kommer som sagt spela samma insats hela säsongen, så ni som använder er av en unitskala 1-5 kan ta mina spel med exempelvis 3 units. Varför gör jag då detta? Jag gör det av den enkla anledningen att det passar mig bra. Det finns många fördelar med det, exempelvis att man aldrig behöver värdera hur mycket värde det är på ett spel. Det räcker att konstatera att värde finns för att spela. Det finns en klassisk mening som jag tror jag nämnde förra året i mitt inledande inlägg, den lyder såhär "Är det värde så är det värde". Då kan man lika gärna spela samma insats vid varje spel. Dessutom slipper man irriterande backdagar bara för att man hade ett jättetungt spel samtidigt som dem andra spelen med mindre insats sitter. Kort och gott, jag tycker samma insats över hela säsongen är den bästa strategin.

Färdigpratat om flatbetting, nu till spelet. Jag tror verkligen på Rögle inför den här säsongen. Förra året tog det åtta omgångar innan Rögle tog sin första trepoängare, det kommer det inte göra i år. Rögle hade det oerhört tufft i början av säsongen 2017/2018 men gjorde sedan en oerhört stark andra halva på säsongen och slutade till sist på en 11:e plats i serien och missade därmed precis slutspelet bakom Brynäs (det skiljde dock 9 poäng).

Rögle hade förra säsongen 11 inspelade poäng i de inledande 15 omgångarna. Då fick klubben nog och Anders Eldebrink lämnade klubben och in kom Cam Abbott som huvudtränare. Det var där och då Rögle förändrades och blev ett mycket härligare hockeylag att titta på och även poängen forsade in.

Rögle känns inför denna säsongen som ett oerhört spännande lag. Man har tappat väldigt namnkunniga spelare från förra säsongen, men man har fyllt dem hålen på ett bra sätt. Tre tunga pjäser man tappat i offensiven är Ludvig Rensfelt, Edwin Hedberg och målsprutan Bryan Lerg. Men som jag var inne på så har man fyllt hålen bra, dessa vassa forwards är bland annat värvade inför kommande säsong: Matt Andersson, Leon Bristedt, Daniel Zaar, Mattias Sjögren och Christian Thomas. Rögle har en mycket fin offensiv i år! På förhand känns det som ett Rögle kommer vara det laget som har mest målrika matcher när vi summerar säsongen. Rögle har stått för en riktigt tung värvning på backsidan där Jonas Ahnelöv klivit in. Landslagsbacken Ahnelöv känns som en mycket bra värvning för Rögle som behöver rutin på backsidan.

På försäsongen har Rögle gjort det bra, riktigt bra! På sju försäsongsmatcher har det blivit fem fullpoängare, en torsk efter övertid och en torsk under ordinarie tid, mycket starka papper. Inte minst i dem två senaste matcherna har man stått för mycket imponerande siffror, först 8-2-seger mot Tingsryd och senast vinst mot HV71 med 4-0!

Rögle känns i år helt klart som ett lag för slutspelet. 10/14 lag tar sig vidare till slutspel och jag tror helt klart att Rögle är ett av dem. Jag ser det inte heller som helt otänkbart att Rögle skulle kunna knipa en top-6 placering i grundserien, men jag tror vi kommer ha Rögle någonstans 7-9 i serien när vi summerar grundserien. Då är det playin som gäller och där kommer dem inte stå några 3.25 att avancera. Därför tycker jag att Rögle att nå kvartsfinal till 3.25 är ett härligt spel att jobba in under säsongens gång.

Vi kan exempelvis jämföra med Unibet. Unibet har Rögle att nå kvartsfinal i SHL till oddset 1.95, det kanske jag tycker är i lägsta laget, men 3.25 är ett mycket bra odds som Nordicbet erbjuder oss. Givet spel i min bok!

Spel: Rögle att nå kvartsfinal i SHL
Odds: 3.25
Insats: Flat
Spelbolag: Nordicbet
Spelstopp: Lördag 15:15

Lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving foward!

// Grinder
  Långtidsspel SHL: Rögle
Spela på Speltips Långtidsspel SHL: Rögle
SHL-Grinder - 13 September 2018 - 14:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
07:30  The Open
Golf - Europatouren - Paul Casey
56.00
15:30  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Båstad - Sousa
1.73
16:30  Kairat Almaty - Siroki Brijeg
Fotboll - EL-kval - BLGM
2.20
20:45  Ballymena - Malmö FF
Fotboll - EL-kval - Under 4,5 mål
1.80
21:00  Senegal - Algeriet
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - Algeriet vinner trofén
1.95
18:00  GIF Sundsvall - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset tor 18/7 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming