Fint spel i Tyskland där det finns bolag som ännu inte hunnit droppa oddsen. Dags att passa på för jag tror inte vi kommer få mer än 1.80 innan matchstart.

Lausitzer Fusche slutade på en sjätteplats i fjol där man senare åkte ut i kvartsfinal med 4-1 i matcher mot ett bättre lag i Kassel.
Inför denna säsong så har man tappat sina fem bästa poängplockare från i fjol, där en spelare som Jeff Hayes gjorde 56 poäng på 46 matcher för klubben, vilket är ett jättetapp. Man har även tappat backen Parkkonen som också nådde över 50 poäng i fjol, och totalt sett har man tappat över tio spelare.
Man har fått in många nya spelare och det är såklart svårt att få allt att falla på plats direkt. Inledningen på säsongen har inte varit bra och man står på en seger på fyra matcher. Senast blev man överkörda med 9-2 av Frankfurt, ett lag som tillsammans med Bietigheim/Bissingen är ligans två bästa.

Gästande Bietigheim/Bissingen vann grundserien i fjol där man senare förlorade finalen mot just nämnda Franktfurt med 4-2 i matcher. Dessa två lag sticker ut och gör så även denna säsong.
Till skillnad från hemmalaget så har man fått behålla många av sina bästa spelare, tex McKnight som gjorde 94 poäng i fjol på 66 matcher för att nämna någon. Man har inte kvar Wrigley och Robin Just i laget och det är två av de tappen som är störst.
Man har dock värvat fint och fått in Preibisch från tyska högstaligan och McNeely som kommer från seriekonkurrenten Starbulls Rosenheim.

Man har spetsat till en redan vass trupp och tillsammans med Frankfurt kommer man även denna säsong vara klassen bättre än några lag och ytterliggare klasser bättre än dagens motstånd.

Bwin erbjuder hela 1.95 vilket är ett kanonodds, då många bolag tryckt ner oddsen under 1.80, och jag skyndar att fynda!

Speltips: 2 och jag kliver in med 6u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip