Speltips Leafs-Lightning

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2022-05-11 01:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.81
Tips: 1
Den förväntade tuffa matchserien mellan Leafs och Lightning innehåller allt, men jag vidhåller att Leafs känns starkare. Det kommer naturligtvis vara små marginaler som avgör till slut, men Leafs har en match mer på hemmaplan och det borde räcka långt. I förra outingen var det återigen ett hafsigt Leafs som fick stå tillbaka mot ett Lightning som spelade mer disciplinerat. 3-0 i baken för Leafs tidigt = det fungerar inte.

Jag väljer att spela Leafs money line i afton till oddset 1,81 hos Pinnacle. Hemmaplansfavören är väsentlig.

Värt att notera:

1. Varför är Leafs med i varje match och gör det bra? Jo, inga skador på nyckelspelare än så länge. Den andra aspekten är att målvaktsduellen är en fajt dvs. Campbell står upp bra mot Lightnings forwards och Vasilevskiy spelar även han bra. Jag gillar också Leafs sätt att spela när de är en man mindre. Här är de bättre än Lightning. Den sista aspekten är att Matthews/Marner/Bunting-kedjan är i nuläget och i denna serie klart bättre än Stamkos-Kucherov-kedjan.

2. Vad är det som måste förbättras till dagens hemmamatch för Leafs-vinst? En som är riktigt anonym och som inte får vara det är ledaren John Tavares. Han känns seg och långsam. Leafs är uppbyggt på två vassa centrar med kvicka wing-spelare. Notera att Tavares är medveten om detta. Han måste upp två nivåer och spela som...just det...John Tavares. Jag vill också se att fjärdelinan rycker upp sig. Det har sett svagt ut över de senaste två matcherna.

3. Tampa är ett bra hockeylag. Du vinner som sagt inte "back-to-back" Stanley Cups om du är ett svagt hockeylag. Vi måste ha med oss det. MEN för Leafs gäller en match i taget och dra fördel av hemmaplan. Det är tajta matcher och det kommer vara det skiftande "momentum" som avgör. Ett par kvicka mål och vips; konkret ledning och svårt att komma ikapp.

4. Lightning kom ut till match 4 med skön energi och ville direkt ta kommandot, vilket de gjorde. Det är det som kommer bli avgörande i match 5. Vilket lag har mest intensitet och vill skapa. Det laget kommer vinna matchen.

5. En faktor har varit bestående över matchserien och det är utvisningar. Jisses. Det är inte bara i den här matchserien, men totalt sett har domarna blåst över 133 powerplays mot 99 under fjolåret. Domarna har större påverkan än vad de egentligen bör ha. Det kommer vara en reflektion som NHL gör efter runda 1. Låt spelarna spela; låt inte domarna avgöra.

Jag spelar Leafs på hemmaplan. Jag får 1,81 money line hos Pinnacle och tar det.

/RoloMartins
  Leafs-Lightning
Spela på Speltips Leafs-Lightning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
RoloMartins - 10 Maj 2022 - 09:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming