AHL bjuder på en del matcher ikväll och mötet mellan Lehigh Valley Phantoms och Springfield Thunderbirds är matchen jag riktar in mig på.

Lehigh Valley ligger tvåa i conferencen bakom sylvassa Toronto Marlies. Man har vunnit 41 av 65 matcher, där man framförallt på hemmaplan spelar riktigt bra hockey.
Senast vann man 3-0 hemma mot Providence Bruins och det är ett fint resultat att ta med sig in här. På de elva senaste hemmamatcherna så har man tagit nio segrar, och det är ett bra facit. Varone leder både den interna och totala poängligan i AHL med 62 poäng och i segern senast gjorde han ett mål.

Springfield imponerar inte denna säsong och man ligger på plats tolv. Bortaspelet är det stora dilemmat för laget och där ligger man sämst till i serien, där man vinner 36,7% av sina matcher. Hemma gör man det klart bättre, men det hjälper ju inte i denna match. Greco leder lagets målliga med 26 mål, och han blev även målskytt senast i 4-2 förlusten.

Senast lagen möttes vann Lehigh Valley med 2-8 på bortaplan, och nu när det är hemmamatch så tror jag man vinner på ett bekvämt sätt.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip