Leksand mot Almtuna i ett kokande Tegera där jag har en klar idé om hur matchen kommer sluta.

Leksand har ryckt upp sig ordentligt på slutet och står på sex raka segrar där man bland annat slagit Oskarshamn på bortaplan med 1-2. Senast blev det 1-4 seger borta mot Björklöven där man visade att man var effektiva och tog vara på sina chanser.
Inför matchen senast spelade Ritola igen efter att man överklagat avstängning och det räckte med 4.31 innan han gjorde mål.
Inför denna matchen så ska Niklas Erikssons tröja hissas upp i taket, så räkna med att spelarna kommer att komma ut heltaggade till matchen. Det ser även ut att bli över 5000 biljetter sålda viket kommer göra att det kommer koka inne i arenan.

Almtuna krigar i botten och man åker på förlust efter förlust, och har bara en seger de nio senaste matcherna. Spelare som Hertzberg och Mårtensson gör vad de kan, men det är svårt att bära ett helt lag, och då har man hamnat där man ligger. Det är framförallt på bortaplan man varit helt under isen hela säsongen, och det är bara att konstatera att fyra segrar på 21 bortamatcher är en stor faktor till att man ligger i botten.
Man har spelat jämnt resultatmässigt mot Leksand de två senaste matcherna under säsongen, men då Leksand steppat upp ordentligt på slutet så tror jag man kommer få det riktigt tufft här.


Som det har sett ut på slutet så är Leksand det klart bättre laget just nu, och inför ett publikfyllt Tegera så har man publiken i ryggen och då ska segerchansen vara god mot ett Almtuna som inte visar några som helst tendenser på förbättring.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u hos FastBet eller Bethard // TT

This is the stats tab
This is the post tip