Det spelas endast en match under tisdagen i SHL. Det är Leksand och Brynäs som drabbar samman 19.00. Det är ett spel som direkt faller mig i smaken. Över 4.5 mål. Spelet tas med en flatinsats.

Leksand har börjat sitt SHL-äventyr på ett mycket imponerande vis genom att ha samlat ihop 7/12 möjliga poäng i de inledande fyra omgångarna. Leksand har hittills vunnit båda sina matcher på hemmais under ordinarie tid och känner givetvis att man är starka där och har bra självförtroende. Detta känns som en oerhört jämn match på förhand och för min del så känns överspelet som det klart bästa spelet i matchen. Leksand har haft målrika matcher i inledningen. 5-2 (7), 4-1 (5), 3-2 (5) och 2-1 (3), så har Leksands inledande fyra matcher sett ut och det ger ett exakt målsnitt på fem mål per match. Här erbjuds vi en lina på över 4.5 mål till 1.77 och den känns helt klart spelvärd.

Brynäs inledde SHL på bästa tänkbara vis med en seger, men i de två senaste omgångarna har det blivit två förluster för gävlelaget. Nu ska Brynäs alltså åka till Dalarna för att spela mot Leksand på bortais. En trepoängare vore väldigt viktigt i det här läget för Brynäs så man inte halkar efter i tabellen. Brynäs har haft målrika matcher i de inledande tre omgångarna. Brynäs började med att slå Frölunda med 5-2 (7), förlorade sedan mot Linköping med 4-3 (6) efter overtime och i den senaste omgången föll man mot Färjestad med 1-2 (3). 16 mål i de tre inledande matcherna ger ett snitt på 5.33 mål per match.

Leksand och Brynäs möttes två gånger under försäsongen och även då blev det målglada historier. Brynäs vann båda matcherna, den ena med 4-1 och den andra med 5-2.

Match: Leksand - Brynäs
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.66
Insats: Flat
Bolag: Bethard , SpeedyBet , FastBet
Spelstopp: Tisdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip