De flesta lär väl rynka på näsan innan dem läst detta inlägget och det kan jag ha viss förståelse för. För ja, Leksand är jättesvaga för att vara i SHL och Djurgården har haft en fullt duglig försäsong och är absolut inget dåligt lag. Men när vi får 2.88 på Leksand hemma i en premiär inför ett fullsatt Tegera så tackar man inte nej. Inte jag iallafall.

"Vi är tillbaka", det har man hört nu sedan Montpetit satte dit 4-3 bakom Adam Reideborn den första april och skickade upp Leksand i SHL. Nu är man som sagt tillbaka och ikväll väntar premiär för Leksand som tar sig an Djurgården på hemmais. Leksand har haft en oerhört tung försäsong men det tror jag man lägger bakom sig ikväll. Leksand är ett lag som verkligen kan leverera när det gäller och ikväll gäller det verkligen. Premiär inför ett fullsatt Tegera. Leksand har visat så många gånger förr i såna här lägen att man är oerhört starka, det visade man ju bland annat i kvalserien föregående säsong. Dessutom kan Leksand spela utan någon som helst press med tanke på att dem är så oerhört nederlagstippade denna säsong. Även jag tror ju att Leksand kommer komma sist. Men då pratar vi över en hel säsong. Ikväll är det första matchen av 52. Denna match är speciell för att det är premiär i SHL och då tycker jag att 2.88 på den raka hemmasegern betalar alldeles för bra för att spelbolagen ska tjäna på det i längden.

För två år sedan när Leksand senast var upp i SHL så var det faktiskt Leksand vsom var klart bäst sett över de fyra mötena. Över de fyra matcher som spelades så tog Leksand 10/12 poäng mot Djurgården. Två hemmasegrar samt en bortaseger och en bortaförlust i OT. Det är ju självklart en skön känsla för Leksand att ha med sig i ryggsäcken inför kvällens match!

Match: Leksand-Djurgården
Spel: Leksand -0.5
Odds: @2.88
Insats: 3/5U
Bolag: Marathon (Finns nästa lika högt hos pinnen)
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip