Det är dags för en kamp mellan två lag som huserar i de lägre regionerna av tabellen 20/21, nämligen Leksand mot Djurgården. bet365 erbjuder 2.90 gånger pengarna på en Djurgårdsseger och det tycker jag helt klart att man kan satsa lite av sina pengar på. Spelet tas med en flat.

Leksand stod för en imponerande insats senast när man slog Rögle med 3-2 på hemmais och la vantarna på två poäng. Leksand ligger just nu på tionde plats i tabellen med nio inspelade poäng i de åtta inledande omgångarna. Varken bu eller bä för Leksand, en relativt väntat poängskörd såhär långt. Leksand har faktiskt imponerat en del i de underliggande statsen och hade faktiskt kunna ha lite mer poäng än vad man har just nu. Däremot tycker jag verkligen inte att man ska vara så pass klara favoriter som man är just nu.

Djurgården vann i lördags övertygande mot HV71 med 6-3, en oerhört viktig seger för ett Djurgården som haft det tufft innan den segern. Med ny energi inför "bortamatchen" mot Leksand så tror jag det finns goda möjligheter för ännu en seger. Djurgården har spelat en match mindre en Leksand och ligger en poäng bakom Leksand i tabellen. Djurgården har varit vassa framåt men släppt in alldeles för mycket mål bakåt, Djurgården ska vara knappa underdogs mot Leksand anser jag. Men det finns värde i 2.90.

Speltips: 2 - odds 2.90 bet365 .

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip