Formtoppade Leksand ställs under torsdagskvällen mot ett Djurgården som tog en oerhört skön seger senast, men här tror jag gästerna får tufft att ta andra raka.

Leksand kommer från en 3-5 seger borta mot Malmö där man trots ett 2-0 underläge efter den första perioden visade styrka och kunde vända matchen.
Spelmässigt gjorde man dock ingen av sina bättre
matcher då man släppte in två mål när man spelade powerplay, så defensivt fanns det klart mer att önska, men det finns en styrka i laget att man kan vinna matcher även om man inte spelar på topp.

Inför denna matchen har man tagit poäng i tretton raka matcher i SHL varav elva har slutat med segrar, så man är ett av ligans formstarkaste lag.
Truppen håller en riktigt bra nivå då spelare som Ruohomaa, Veronneau, Camper och Själin finns i laget. Man har även på slutet fått in Tobias Ekberg som hämtats in från just Djurgården och han har börjat bra i sin nya klubb, och här tror jag att man helt enkelt är bättre än gästerna.

Djurgården tog en riktigt skön seger senast då man bröt en fyra matchers lång förlustsvit.
Det såg dock länge illa ut då man låg under med 1-3 med bara dryga tolv minuter kvar att spela, men då gjorde man fyra raka mål, och vändningen var ett faktum. Sörensen var isens gigant då han stod för 2+2 i matchen, och han har nu gjort 15 poäng.
Trots segern senast så har man dock inlett säsongen på ett svagt sätt, och det har bara blivit fyra segrar på 16 försök.

Man har spelare som Sörensen, Rakhshani, Holland och Rensfeldt i laget, så det finns helt klart kvalitet i truppen.
Till denna matchen kommer Tom Nillson tillbaka och det är positivt för laget. Man förväntas dock bland annat sakna Armalis, Gragani och Bergfors i matchen, vilket är tuffa avbräck, och jag tror att man får problem mot ett starkt Leksand.

Djurgården tog en skön seger senast men här tror jag att man får det tufft mot ett starkare Leksand, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT