Leksand och Färjestad gör upp i en klart intressant match under lördagen, och här tror jag på en målrik historia.

Leksand har haft det tungt på senare tid och ser man till de fem senaste matcherna har det blivit två segrar.
Offensivt har man inte gått att känna igen laget då man bara gjort åtta mål framåt, och i två av matcherna har man blivit nollade.
Nu senast mot Djurgården var det inte heller något bra spel offensivt, och defensivt såg det ännu värre ut.
Här lär man dock gå ut och göra en klart bättre match då man vill visa fansen att man är mycket bättre än man visat.

Laget har massor av offensiv kvalitet i form av Ruohomaa, Hrivik, Camper, Kloos, Zackrisson och Veronneau för att nämna några och den sistnämnda är ligans bästa målskytt med 30 fullträffar, och mot ett Färjestad som inte levererat som förväntat under säsongen bör man kunna göra en del mål på hemmaplan.

Färjestad var en av guldfavoriterna inför säsongen och även om man bara ligger på en åttondeplats i tabellen så finns fortfarande chansen, men visst hade man förväntat sig klart mer än det man visat.
Nu senast kunde man inte rå på Luleå då det blev förlust med 4-1, men trots förlusten så har man gjort det rätt bra på slutet då man bland annat slagit Frölunda med 3-0.

Spelare som De La Rose och Ejdsell har inte glänst och visst hade man väntat sig mer från dem. Det finns dock en hel del offensivt skickliga spelare i laget i form av Viksten, Nilsson, Nygård och Rydahl, och med tanke på hur hemmalaget såg ut defensivt senast bör man absolut kunna skapa lägen till att göra en del mål.

Båda lagen har bra spets offensivt och det är något som bör kunna öppna upp för en målrik och underhållande match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip