Dags för match mellan botten och toppen. Leksand ligger tillsammans med Oskarshamn ner i botten med 17 inspelade poäng efter 19 spelade omgångar. Luleå ligger två poäng bakom serieledande Örebro. Det ska verkligen vara klasskillnad här och då tycker jag att oddset som är en bit över dubbla pengen på Luleå ska räcka gott och väl. Luleå spelas med en flat till 2.03 hos Betsafe eller Nordicbet .

Leksand trummar på i SHL, genom att förlora. Leksand har tre raka förluster och tittar man på deras 14 senaste matcher så har man TVÅ segrar, oerhört svagt minst sagt... Leksands målskillnad i deras tre senaste matcher är 2-15, jag önskar man kunde göra emojis på rekatochklart, då hade jag velat göra den där apan som håller för ansiktet, ni vet. Det ser verkligen inte bra ut för Leksand och nu kommer starka Luleå på besök, blir minst sagt tufft.

Luleå har en MAKALÖS form för tillfället. Man har fem raka segrar och vunnit elva av sina tolv senaste matcher. Luleå slaktar verkligen allt som kommer i deras väg för tillfället. Luleå är dessutom vidare i CHL genom att knocka ut starka Bern med solklara 7-2, Luleå imponerar verkligen just nu. Jag tror inte man får allt för stora problem med att slå Leksand på bortais heller. Luktar klar seger här.

Match: Leksand - Luleå
Spel: Luleå
Odds: 2.03
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: Lördag 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip