I Tegera Arena ska Leksand försöka bryta sin tre matcher långa förlustsvit, något man ska ses med goda chanser att göra då jumbon Malmö gästar.

Leksand kommer med tre raka förluster i bagaget då man förlorat mot Frölunda, Oskarshamn och Brynäs. Nu senast mot Brynäs blev det 5-2 där man inte alls kändes lika påkopplade som hemmalaget, och på några av målen var försvarspelet tveksamt.
Två av dessa tre matcher har dock spelats på bortais och där är man faktiskt ligans svagaste lag. Nu väntar dock hemmais och där är man klart vassare då 29/44 poäng kommit på just hemmaplan.

Man har en del tunga avbräck i Hrivik och Ruohomaa som gör att centerpositionen är försvagad rejält. Man har dock en rätt bra trupp Med Kloos, Caito, Lang och Camper samtidigt som Ashton var tillbaka senast.
Här bör även Armalis vara tillbaka i kassen då Kaskisuo stod senast, vilket är ett klart plus, och trots en del avbräck så ska man vara favoriter i matchen.

Malmö kunde inte stå upp i 60 minuter mot Skellefteå senast då man förlorade med 5-2, en bortamatch som dock är en av de tuffaste under säsongen.
Man har otroligt svårt att vinna matcher då man på de 13 senaste matcherna bara tagit två segrar, och då har de också kommit på förlängning, så man får gå tillbaka till 24 november för att hitta lagets senaste trepoängare.

Marcus Sylvegård och Fredrik Händemark för en del poäng i laget men det är inte så att man överraskat positivt. Däremot har man Carl Söderberg som man trodde skulle leverera klart bättre, och jag är inte alls imponerad av vad laget visat upp hittills.

Leksand är det bättre laget i matchen och att man får spela på hemmais här är en klar fördel, och man ska ses med bra chanser att bryta sin förlustsvit här.

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip