Torsdagen bjuder på en match i SHL där Leksand tar emot Örebro hemma i Tegera Arena, och här tror jag att hemmalaget får jubla efter slutsignalen.

Leksand kommer från en riktigt bra insats senast där man krossade Linköping med 8-4.
Powerplayspelet var otroligt bra då fyra av målen kom i spelformen, och den finske stjärnan Mikael Ruohomaa stod för tre av målen i spelformen samt totalt fyra poäng i matchen.
Man ligger på en åttondeplats i tabellen och givetvis har man siktet på en topp-6 plats, något man kan nå redan här om man vinner matchen.

Förutom Ruohomaa har man en superstjärna i Max Veronneau som leder den totala poängligan då han gjort 23+20 på 33 matcher, siffror som är makalöst bra.
Camper, Kloos, Själin och Zackrisson är andra namn i laget som håller en hög nivå och här mot ett Örebro som inte alls trivs lika bra på resande fot bör man kunna ta sin andra raka seger.

Örebro kommer med fyra raka segrar i bagaget och nu senast slog man Timrå med 3-1 efter att det sista målet kom i öppen kasse.
Samtliga av dessa matcher spelades på hemmais och där har man vunnit 14/20 matcher. Nu är det dock bortais som gäller och där har man bara vunnit 6/16 matcher varav två bara kommit på ordinarie tid, så det är en stor nackdel.

Man har den lettiske stjärnan Rodrigo Abols iväg på OS-äventyr vilket gör att man saknar en av sina bästa spelare samt sin lagkapten, så det är ett otroligt tungt avbräck.
Trots det finns det en del skickliga spelare i Ebert, Lajunen och Kovacs för att nämna några, men här tror jag att man får sin segersvit bruten.

Leksand kommer till matchen med sina stjärnor i toppform och då man ställs mot ett Örebro som trivs bättre på hemmais samtidigt som de saknar sin kapten Rodrigo Abols så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip