Dags för match mellan Leksand och Oskarshamn där jag tror det kan bli riktigt rock and roll. Iallafall om man har sett Oscarshamns senaste matcher som varit mycket målglada. Jag kommer ta en tuff lina och spela över 5.5 mål till 2.70. Vill man vara på den mer säkra sidan kan man spela över 4.5 till 1.80 ungefär. Spelet tas hos Unibet med en flatinsats!

Det är oerhört viktigt för Leksand att vinna denna match samtidigt som jag inte alls tror det kommer bli en lätt match för dem. Oskarshamn är absolut inte lika bra längre som man var i början av säsongen men man har fortfarande sina kvalitéer. Lagen har mötts två gånger denna säsong då har det blivit varsin hemmaseger med målsnåla matcher, det tror jag inte på idag. Jag tror på en hel del mål faktiskt. Speciellt av anledningen att Oskarshamn är ett väldigt målrikt lag både framåt och bakåt och det har man inte minst visat den senaste tiden.

Målsnittet i Oskarshamns matcher ligger på 5.75 mål, ett oerhört högt målsnitt verkligen. Leksand målsnitt i sina matcher ligger på 4.80 mål per match, ett betydligt lägre snitt och mer normalt. I Oskarshamns senaste 10 matcher har varit fruktansvärt målrika, 70 mål totalt i dem tio senaste matcherna är alltså ett snitt på sju mål per match, helt galet minst sagt. Leksand matcher den senaste tiden har inte varit speciellt målrika men jag tror man kommer ryckas med i Oskarshamns galna hockey den senaste tiden, tror det kommer bli svårt att komma undan.

Negativt är att båda lagen har relativt svaga PP, dock har Oskarshamn ett väldigt svagt BP samtidigt som Leksand är det lag i serien som drar på sig mest utvisningar, minst ett PP-mål borde vi få se. Blir en intressant match att se!

Match: Leksand - Oskarshamn
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.70
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip