Absolut, Leksand ligger sist i tabellen och det ser verkligen inte bra ut, det är jag mycket medveten om. Men jag tror det är dags för en liten vändning här. Jag kommer spela Leksand att vinna matchen under ordinarie tid till 3.15, spelet hittas hos Nordicbet och Betsafe och tas med en flatinsats.

Leksand ligger sist i SHL med 17 inspelade poäng efter 21 spelade omgångar. Formen är helt bedrövlig med fem raka förluster och inte en enda poäng inspelad. Men jag tror och tycker att man har en riktigt fin möjlighet att vända denna negativa trend i denna match. Dels är det för att man gjorde en otroligt bra match borta mot Djurgården i torsdags och bör kunna ta med sig väldigt mycket från den matchen trots förlusten. Dessutom tycker jag inte att Rögle har sett speciellt starka ut den senaste tiden i SHL, eller dem har till och med varit riktigt svaga. Leksand hemma en lördag är inte att leka med då publiken alltid är massiv. Leksand kommer göra allt för att vinna denna matchen och jag tror möjligheterna är goda.

Rögle... Ajaj, allt som såg så bra ut ett tag är nu mer eller mindre helt utraderat. Från etta till sexa i tabellen på nio omgångar och dessutom åtta poäng bakom Frölunda och Rögle har dessutom en match mindre spelad. Den senaste tiden har Rögle haft det oerhört tungt. Tre segrar i sina tio senast spelade matcher talar sitt tydliga språk för ett lag som nyligen låg etta och slaktade allt motstånd. Det är mentalt oerhört tungt att gå från att läsa rubriker som "Rögle toppar fortfarande SHL" till att läsa negativa rubriker som "Rögles fall". För det är verkligen just där Rögle är just nu. Jag tror man kommer få det oerhört tufft mot ett energiskt och energifullt Leksand.

Match: Leksand - Rögle
Spel: Leksand
Odds: 3.15
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip