Dags för Leksand att kliva in i CHL då man tar emot slovakiska Slovan Bratislava, och här bör man vara numret större än gästerna.

Leksand har gjort tre försäsongsmatcher inför denna matchen, och det blivit två förluster och en seger.
Förlusterna har kommit på straffar mot Djurgården och Frölunda samtidigt som seger kom mot starka Färjestad, och även om det är försäsong så visar det att man har en hel del kvalitet i laget.

Till denna säsongen så har tunga namn i Cehlarik och Hrivik lämnat, och det är klart kännbara namn då de ledde lagets offensiv förra säsongen.
Även finnarna Juvonen och Paajanen har lämnat, så det har hänt en del i truppen.

In i laget har Kloos och Ruohomaa kommit från KHL, och det är spelare som håller en hög nivå. I kassen har man även plockat in Kaskisuo som spelat i AHL de senaste säsongerna, och det är ett intressant nyförvärv.
Man har även kvar namn som Caito, Ashton och Camper i laget, så trots en del tunga tapp så har man en intressant trupp denna säsongen, och på hemmaplan mot ett överkomligt motstånd så bör man kunna ta en seger.

Slovan Bratislava är ett lag som spelar i den slovakiska ligan, och förra säsongen åkte man ut i semifinalen mot Zvolen.
Under försäsongen har man vunnit sex av sina sju matcher, ett facit som sjävklart är bra.
Man har dock mött lag från den inhemska ligan samt den österrikiska ligan, så motståndet har varit en bra bit ifrån vad man ställs mot här, och det kommer krävas en otroligt bra insats om man ska kunna vinna matchen.

Truppen har en del kvalitet i Gudlevskis, Yogan, MacKenzie och Harris för att nämna några, och den förstnämnda har testat på några matcher i NHL.
Som lag håller man dock inte samma nivå som Leksand och nu när det även är bortais som gäller så bör man väga för lätt, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip