Toppen ställs mot botten i SHL då Leksand ställs mot Timrå i Tegera Arena, och detta känns som en övermäktig uppgift för gästerna.

Leksand har varit ett av ligans bästa lag hittills då man placerar sig på en fin tredjeplats, och totalt har man vunnit 9/14 matcher.
Formen är helt på topp då man tagit poäng i elva raka SHL-matcher, och det har blivit nio segrar på dessa matcher.
Nu senast slog man Oskarshamn med 1-4 där man stod för en bra insats, och man var det bättre laget i matchen.
Nu ställs man mot ett svagt Timrå man även mött en gång under säsongen, och då blev det en klar 3-8 seger på bortaplan.

I laget har man spelskickliga Ruohomaa samt Calle Själin som tagit rejäla kliv denna säsongen. Utöver de två har man Camper, Veronneau och Kloos i laget, så det finns massor med kvalitet i laget, och här ska man vara numret större än gästerna.

Timrå har varit otroligt svaga hittills då man bara vunnit två av sina 13 spelade matcher, ett facit som är under all kritik.
Nu senast tog man poäng hemma mot Örebro då man kvitterade till 3-3 med bara 1.20 kvar att spela, men man förlorade till slut med 3-4 efter förlängning.
Detta var lagets nionde raka förlust och nu när man ställs mot Leksand som man förlorade mot med 3-8 i början av oktober så bör man få svårt att bryta förlusttrenden.

Det finns en del spets i spelare som Hanzl, LaLeggia och Rattie som gjort det bra hittills. Överlag så ser man dock alldeles för bleka ut, speciellt defensivt då man släppt in flest mål i hela ligan, och här bör man få det alldeles för tufft.

Timrå kommer med nio raka förluster och nu när man ställs mot ett väldigt formstarkt Leksand på bortaplan så bör man inte ha mycket att säga till om, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip