Leksand ska göra sin andra match i turneringen då man tar emot tjeckiska Trinec, och man bör ha bra chans att ta en ny seger.

Leksand lyckades vända matchen senast mot Slovan Bratislava då man vann med 5-3. Spelmässigt så var man inte alls bra i första perioden, och man hade 0-2 i baken. Man blev dock bättre ju längre matchen led, och segern togs rättvist.
Nyförvärvet Ruohomaa klev fram och avgjorde matchen då han gjorde 4-3 samt 5-3, och han visade att han är ett riktigt bra tillskott i truppen. Backen Bichsel är avstängd till denna matchen, men det bör inte påverka laget nämnvärt.

Till denna matchen lär man dock ha pratat en hel del om defensiven då två av de insläppta målen senast var missar där man släppte till frilägen, så här bör man vara klart mer påkopplade bakåt, och då ska man ha bra chans att ta en till seger i turneringen.

Trinec är ett lag från Tjeckien som inte alls är någon svag utmanare, och man har tidigare en hel del erfarenhet från spel i CHL.
Man öppnade dock denna turnering med att förlora mot Fribourg med 6-2, och det i en match man inte alls kunde utmana spelmässigt.
Kikar man på försäsongen så spelade man fyra matcher där man vann två av dessa, men då var samtliga matcher mot lag i den inhemska ligan, och här ökar svårighetsgraden en hel del.

I truppen har man spets i Nestrasil, Ruzicka, Vrana, Musil och Kundratek, så det finns en bra kvalitet i laget.
Man har dock en tveksam bredd på denna nivån då de flesta spelarna inte spelat utanför den inhemska ligan, och det skiljer som många vet en hel del kvalitet på Extraliga och SHL.

Leksand spelar återigen på hemmaplan här och till denna matchen lär man spela klart bättre defensivt, något som gör att gästerna återigen bör få det tufft, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip