Det är dags för match mellan Leksand och Växjö. Det är ett spel som verkligen faller mig i smaken och det är över 4.5 mål i matchen. Oddset är i skrivande stund 1.74 och spelet hittas hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet och spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats.

Detta är en otroligt viktigt match för båda lagen. För Leksand är det viktigt att återigen komma tillbaka på vinnarspåret i denna hemmamatch och för Växjö är det fullkomlig panik att börja vinna matcher. Leksand har ändå inlett säsongen på ett fint sätt får man säga. Leksand ligger på tionde plats och det är ju över förväntan, så missnöjda kan man inte vara. Växjö däremot ligger megasist och är i krisläge, det behövs verkligen en seger i denna match.

Anledningen till att över 4.5 mål känns som ett fint spel är att Växjös powerplay har varit makalöst bra trots att man ligger sist. Dessutom har Växjös boxplay varit FRUKTANSVÄRT dåligt. Leksands boxplay har varit okej, men inte mer än så. Eftersom båda dessa lag behöver en seger så tror jag att det kan bli rätt grinigt och således även en hel del utvisningar. Det gynnar givetvis vårt spel.

Leksand har varit glada båda framåt och bakåt denna säsong. 6/7 matcher har slutat med fem mål eller mer och i Växjös fall har även där 6/7 matcher slutat med fem mål eller mer. Det finns alltså riktigt riktigt fina möjligheter till en hel del mål i denna match. Över 4.5 mål till 1.74 känns som ett kanonspel.

Match: Leksand - Växjö
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.74
Insats: Flat
Bolag: Bethard , FastBet , SpeedyBet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip