SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dags för omgång fem i SHL och en match mellan Leksand och Växjö. För mig är det givet att spela Växjö att vinna denna matchen inklusive övertid till 1.90 gånger pengarna. Spelet hittas hos bet365 och spelas med en flatinsats på bortalaget, vamos Växjö.

Leksand har inlett säsongen ganska väntat med fyra inspelade poäng av tolv möjliga. Segern kom borta mot Malmö och de tre förlusterna har kommit mot Skellefteå, Örebro och Frölunda. Leksand har inte imponerat på mig speciellt mycket alls. Leksand har släppt till väldigt mycket skott mot det egna målet och varit urusla när det kommer till boxplay. Defensiven har inte sett bra ut alls i inledningen av säsongen.

Däremot har powerplay varit strålande hittills. Dock är det ju alldeles för tidigt att säga någonting om statistik med tanke på att säsongen precis har börjat och alla siffror är galna nu åt båda håll då serien inte har satt sig alls.

Jag tycker att oddsen är väldigt konstigt satta i denna matchen, jag tycker att oddsen är satta som att Leksand skulle spela hemma inför fulla läktare. Vi vet att Leksand har ett av de absolut bästa publika stöden i hela SHL och nu ska man alltså spela inför tomma läktare. Jag hade köpt att Leksand hade stått 1.90 moneyline om ishallen var fylld av massor av taggade Leksingar som hade lyft Leksand spel och frenesi.

Nu är det som sagt spel inför tomma läktare och således mer eller mindre spel på neutral is. Visst, lite fördel har man ju eftersom man vet mer om rinken etc, men verkligen inte lika stor fördel som när man har en kokande arena att spela inför. Jag tycker oddsen är fel med tanke på att vi ej har någon publik på plats.

Växjö har inlett serien på ett relativt fint sätt. Man har endast förlorat en match under ordinarie tid och det var mot storfavoriterna Luleå då man föll med 2-1. Utöver det har det blivit en övertidsförlust mot Färjestad samt två segrar mot Linköping och Rögle. Jag håller Växjö som klart starkare än Leksand och blir därför mycket förvånad av oddset eftersom det mer eller mindre inte är någon fördel att spela "hemma" nu. Växjö till 1.90 moneyline hos bet365 är enligt mig ett bra spel.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip