Lettland gör upp med Danmark om den sista slutspelsplatsen, och trots den tuffa matchen mot Kanada så känns Lettland alldeles för uträknade enligt bolagen.

Lettland kan ta en kvartsfinalplats i årets VM men då krävs seger mot Danmark, och varför skulle man inte kunna skrälla även mot dem?. Man har tagit poäng både mot USA och Kanada, och nu senast mot Kanada krigade man ordentligt för att få med sig en poäng. Målvakten Gudlevskis gjorde en grym match och släppte bara in ett mål under ordinarie tid. I övertidsspelet så gjorde McDavid mål på tennis, och även där var han nära på att rädda två gånger om med benskyddet uppe i luften, men fick kapitulera.
Man har spelat disciplinerat i de senaste matcherna och har skaffat sig ett bra utgångsläge i matchen mot Danmark där det krävs seger, och tar man poäng mot både USA och Kanada så bör inte Danmark vara omöjliga, trots att jag håller Lettland något under Danmark rent kapacitetsmässigt.

Danmark skrällde mot Finland genom att vinna med 2-3. Mot de andra större nationerna som USA och Kanada har det dock blivit klara förluster med 4-0 och 7-1, och man har inte kunnat mäta sig alls. Nu möter man Lettland i en viktig match där det gäller att knipa segern för att lösa en kvartsfinalplats, och att man ska stå i 1.40 Moneyline är rätt löjligt med tanke på hur Lettland skrällt i flera matcher, för så mycket bättre är man inte trots att man har en del NHL spelare som såklart håller bra klass om man jämför med Lettlands trupp.

Värdet ligger helt klart på Lettland och jag blir inte alls förvånad om de skulle lösa segern här och ta sig vidare och oddsen går inte att blunda för.

Speltips: 1 Moneyline och jag investerar 2u. Lägger även till över 4,5 mål till 1.75 med 3u hos Unibet då laget som ligger i underläge måste framåt för att lösa en kvartsfinalplats // TT

This is the stats tab
This is the post tip