Dags för Lettland att möta Sveriges grannland Finland i sin andra match i detta OS, och här kommer man med störta sannolikhet väga för lätt.

Lettland hade ett 3-0 underläge efter halva matchen mot Sverige senast, och det såg riktigt tungt ut. Dubbla reduceringar gav dock liv i matchen och man var nära att få in en kvittering i slutet, men det blev tillslut en förlust.
Man tillhör ett av de svagaste lagen i turneringen och det var starkt att utmana Sverige, något som kanske säger mer om det svenska laget.

Man har en del skickliga spelare i Abols, Daugavins och Kenins I laget, men ingen av dem stod för poäng senast.
Darzins är en annan spelare som tillhör de bättre i laget och han var inblandad i båda målen senast. Här möter man dock ett Finland med en helt annan spets offensivt, och man bör få det klart tuffare än senast.

Finland klev in och tog en bekväm seger direkt då man avfärdade Slovakien med 6-2, och det genom att man visade upp en riktigt vass offensiv.
Sakari Manninen och Miro Aaltonen som gör massor med poäng i klubblagen stod för tre poäng vardera i matchen, varav den förstnämnda stod för ett hattrick.

Truppen har massor av skickliga spelare och nu när man har premiären avklarad så bör man kunna växla upp ytterligare och känslan är att man gasar på direkt från start, och man ska ha goda chanser att kontrollera matchen från start till mål.

Finland är bättre på alla positioner och jag tror att man går ut och visar det direkt i matchen, något som gör att man bör ha goda chanser att kliva av isen i ledning efter den första perioden.

Speltips: 2 hcp -0,5 första perioden och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip