Lettland. och Slovenien gör upp där letterna jagar en slutspelsplats. och här tror jag man följer upp med en ny seger.

Lettland har efter två inledande förluster plockat två raka segrar där man senast slog Norge med 2-1, och där var man det bättre laget.
Dessförinnan stod man för en knall få man slog Tjeckien efter förlängning och där var man faktiskt något bättre då man girode en riktigt bra insats, vilket även visar att det finns en del kvalitet, och man är i allra högsta grad med i slutspelskampen.

Daugavins, Abols och Balcers är några av spelarna som leder laget offensivt och även om det inte sticker ut jättemycket så har man ett okej lag, speciellt om man jämför med motståndarna.

Slovenien jagar fortsatt första poängen

Slovenien har inlett med fyra raka nederlag. Visserligen har man mött bra motstånd i tre av matcherna då Tjeckien, Kanada och Schweiz varit motståndare.
Det blev dock förlust även mot Norge med 0-1 i en match som slutade 0-1, och i mina ögon väntar en tuffare uppgift här.

I laget har man Jeglic, Urbas. Ticar och Sabolic som gör en hel del poäng i den tyska och österrikiska ligan. Det är dock inga spelare som gör större skillnad och överlag har man en klart begränsad kvalitet i truppen, och man bör återigen få det svårt mot ett bättre motstånd.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip