Lettland mot Tyskland i ett viktigt möte där laget som vinner fortfarande är med i racet om kvartsfinalerna.

Lettland ligger femma i tabellen efter att man tagit två segrar. Man har slagit Sydkorea samt Norge och förlorat mot Finland med 8-1. Senast var det USA man mötte och man lyckades ta poäng vilket är riktigt starkt då USA har bra lag med lirare som Kane, Gaudreau och Atkinson.
Balcers som lirar i AHL leder lagets poängliga med fyra poäng på fyra matcher. I övrigt har man Indrasis och Redlihs som många hockeyintresserade människor känner igen.

Tyskland gillar jag även om man förlorat mot lag som Norge och Danmark. Trots tre förluster så har man tagit poäng i två där man sedan som förväntat körde över Sydkorea med 6-1. Draisaitl leder lagets poängligan med åtta poäng, tre före Plachta. I laget finns offensiva spelare som Kahun, Hager och Ehliz för att nämna några stycken. Jag tycker man är rätt bra offensivt men defensivt finns det mer att ta av, och det talar för överspelet i denna matchen.

Jag tror vi kommer få se på mål i matchen och överspelet känns bra på förhand.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 4u. Lägger även till över 1,5 mål i powerplay till fina 2.40 med 2u då Tyskland gått över den linan i samtliga matcher hittills och Lettland gått över i 3/4 matcher.

This is the stats tab
This is the post tip