Dags för slutspel i CHL, dit bara Europas bästa lag tar sig. I denna match kommer fokus ligga på Liberec som tar emot Frölunda, i en spännande match. Jag tror dock mig ha hittar vinnaren här, och hoppas man gör jobbet.

Liberec slutade tvåa i sin grupp bakom Växjö med tio poäng. I ligan imponerar man inte alls och jag fattar inte hur man kan prestera så dåligt med den trupp man har. Senast fick man stryk mot Mlada Boleslav med 3-1. Den stora boven är bortaspelet där man bara vunnit en av tio matcher, och den kom på straffar mot Litvinov, ett av ligans sämre lag. Hemma har spelet dock sett bättre ut och där trivs man, men i denna match tror jag inte man räcker till.

Frölunda vann sin grupp bekvämt, där man vann samtliga matcher. Gruppen var inte den starkaste där Zurich var det tuffaste motståndet, men man gjorde vad man skulle. I ligan har man kanske inte infriat de förväntningar folk har då man bara ligger på en sjundeplats.
Nu möter man ett tjeckiskt lag i CHL, och svenska ligan håller såklart högre klass än den denna ligan. Frölunda har många stjärnor i laget, där en del har mer att bevisa, och här tycker jag att man har en ypperlig chans att visa, och jag tror man går in i detta slutspel för att vinna.

Frölunda är mer kompletta som lag, och samtidigt som Liberec haft en tuff säsong, så tycker jag 2.15 på bortalaget är lite väl högt.

Speltips: 2 vilket betyder att gästerna måste vinna på ordinarie tid och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip