Speltips: Linköping - Brynäs

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-21 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.00
Tips: 1
Spela på Speltips Linköping - Brynäs
100% bonus upp till 1000 kr! Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
Dags för match mellan Linköping och Brynäs där jag anser att hemmalaget har mycket goda möjligheter att ta tre poäng. Linköping känns för dagen bra mycket hetare än Brynäs som fortfarande har problem. Jag spelar den raka ettan på Linköping till två gånger såsen hos bet365 med en flatinsats.

Linköping är inne i en magisk form. Efter en seg start på säsongen har nu Linköping sex segrar på sina åtta senaste matcher och är inne i en riktigt god form. Så sent som i lördags fredags körde Linköping över HV71 med 6-1. Nu har man haft en ganska lång ledighet från matcherna och kunnat fokusera och träna bra utan matchstressen. Stämningen i laget lär vara på topp nu när man dessutom ligger på en fin fjärdeplats i serien. En otroligt viktig bit som börjat falla på plats rejält i Linköpings spel är powerplay där jag tänkt hela säsongen att det bör lossna snart och nu har det gjort det, man har sprutat in PP-mål den senaste tiden och är just nu seriens näst bästa lag i powerplay, dessutom riktigt viktigt inför dagens match att ha ett riktigt vasst PP då Brynäs är riktigt starka i BP. Svårt att säga hur bra eller dåligt Linköpings hemmaspel varit denna säsong, jag skulle vilja säga lite både och trots att man ligger på nionde plats i hemmatabellen, man har bara förlorat två matcher under ordinarie tid på hemmais vilket är rätt bra. Man har spelat fyra oavgjorda matcher på hemmais och förlorat tre av dem när det ska spelas om extrapoängen. Men givetvis kan spelet hemma bli bättre.

Brynäs säsong är som vi alla vet en katastrof, man ligger näst sist i serien och det är väl egentligen ingenting som har fungerat förutom boxplayspelet. Formen är inte heller nu på plats. Brynäs har två segrar på sina sju senaste matcher och dem segrarna har kommit hemma mot Malmö (bra vinst) och Mora (som ska vinnas). Annars har det gått riktigt tungt. Man mötte dessutom Linköping tidigt denna månad på just bortais och då blev det förlust med 3-1. Som jag anser det just nu kanske båda lagen sedan den tidpunkten tagit steg i rätt riktning, men jag tycker att Linköping har tagit ett större kliv än Brynäs så jag tycker man bör vara klara favoriter när pucken släpps ikväll, jag anser att det är mer än 50% chans att Linköping vinner matchen = värde.

Match: Linköping - Brynäs
Spel: Linköping
Odds: 2.00
Insats: Flat
Spelstopp: 19.00
Bolag: bet365

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Linköping - Brynäs
Spela på Speltips Linköping - Brynäs Spela ansvarsfullt, 18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
SHL-Grinder - 21 November 2017 - 12:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar