Dags för andra omgången i SHL att dra igång och här ska Linköping göra upp med Djurgården, och jag tycker hemmalaget blir lite väl klara favoriter.

Linköping öppnade premiären med att förlora med 5-2 mot starka Luleå, och man visste att det skulle bli tufft.
Man stod dock emot länge och det var inte förens i den tredje perioden Luleå ryckte ifrån.
Inför denna säsongen är man tippade i botten av serien, och kikar man på truppen så är den inte jättestark.

Man har visserligen spelare som Little och Ljungh samtidigt som man fått in spelare som Högberg, Russell, Gibbons och Maxwell. Ser man dock över fyra kedjor så ser man inte alls lika starka ut som många av de andra lagen i serien, och även om motståndet är enklare nu en senast så tycker jag att man är alldeles för klara favoriter.

Djurgården öppnade precis som hemmalaget med en förlust, och det med 2-5 mot Skellefteå.
Starten på matchen var riktigt tuff då man hade 0-3 i baken efter elva minuter, och det var uppförsbacke direkt.
Man spelade dock upp sig efter den perioden, och insatsen i resten av matchen var bra.

I laget har man fått in Sörensen som stod för en assist senast, och där har man ett klart intressant nyförvärv. Även Paul Carey, Linus Videll och Lorito har kommit in i truppen.
Från förra säsongen har man även kvar namn som Rakhshani, Bergfors och Strandberg, så kvalitet finns i laget, och man bör kunna få med sig poäng från matchen.

Linköping kliver in i matchen som favoriter och det är något jag tycker är fel då jag håller gästerna som det bättre laget, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT