Dags för match mellan Linköping och Frölunda som drabbar samman under lördagseftermiddagen 15.15. Jag tycker att Frölunda till ett odds av 2.20 är ett fint spel och kommer således spela bortalaget. Oddset 2.20 hittar vi hos bet365 och spelet tas med en flatinsats.

Linköping har haft en mycket fin period i SHL, fyra raka segrar hade man inför sin senaste match där man förlorade mot Örebro på bortais med 2-1. Innan det hade man alltså fyra raka segrar och därav så kanske man borde vara lite rädd för att placera sina pengar på Frölunda? Nej, jag tycker inte det. Segrarna har kommit mot relativt svaga lag, seger hemma mot HV71, den är en fin seger. Men sen har segrarna kommit mot iskalla Rögle, Leksand som inte håller klassen och senaste segern kom mot Djurgården som också dem hackar rejält. Jag är inte så imponerad av Linköping och räds inte alls för att gå emot dem.

Frölunda däremot är jag mycket imponerad över. Efter en tyngre period den senaste tiden så har man verkligen kastat sig upp på hockeyhästen igen och det med besked. 4-1 slakt hemma mot nu serieledande Örebro, 2-1 torsk på övertid borta mot Rögle, BRUTALSLAKT hemma mot Färjestad med 8-2 och senast så DEMOLERADE man Leksand med 7-1 på hemmais. Det är inget snack om att Frölunda återigen är på vinnarspåret. Jag tycker att ett odds på Frölunda till 2.20 är ett mycket fint spel.

Match: Linköping - Frölunda
Spel: Frölunda
Odds: 2.10
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 15.15 lördag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip