Dags för match mellan Linköping och Frölunda. Oddset på bortalaget har stigit en hel del och det kan jag verkligen inte köpa. Jag tycker att när vi nu får Frölunda till priser runt 2.40 gånger pengarna så är det jättefint spelvärde. Jag kommer således spela bortalaget till 2.40 gånger pengarna hos bet365 , spelet tas med en flat.

Linköpings form är rätt fin för stunden med tre segrar i sina fyra senaste matcher. Dock har samtliga segrar kommit efter förlängning/straffar. Därav har det inte rullat in så många poäng som Linköping behövt för att verkligen ha kontakt med top-10. Nu ligger man trots allt sex poäng bakom Växjö som ligger på den tionde och sista platsen som innebär slutspelshockey. Det är verkligen inte omöjligt för Linköping att ta ikapp, men tiden börjar till att bli knapp nu. Om man ska ha en möjlighet att ta ikapp Växjö så måste man nog slå Frölunda under torsdagen och det är verkligen inte enkelt. Fast just nu verkar det vara enklare än vanligt.

Frölunda har inför denna matchen förlorat tre raka hockeymatcher. Detta innebär att man åkt ner en bit i tabellen. Frölunda ligger just nu på sjätte plats i serien och är hotade att missa top-6 om man inte skärper sig inom kort. Jag är dock helt säker på att Frölunda kommer just skärpa sig. Under tisdagskvällen så mötte man Leksand hemma och föll med otroligt 2-5.... Efter en sån oerhört svag förlust så tror jag att Frölunda kommer BRINNA inför matchen mot Linköping och komma och spela sin absolut bästa hockey. Roger Rönnberg är oerhört bra på att i såna här lägen få sitt lag att återigen prestera. Jag kan inte se hur Frölunda ska åka på sin fjärde raka förlust och kanske åka utanför top-6. 2.40 på Frölunda är ett riktigt bra spel.

Match: Linköping - Frölunda
Spel: Frölunda
Odds: 2.40
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip