Botten mot toppen här då Linköping gästas av Frölunda, och detta kan väl bara sluta på ett sätt?

Linköping stod för en riktigt usel insats senast då man förlorade mot Djurgården med 6-2. Man förlorade skotten med klara 45-27, och det var inget snack om att Djurgården vann helt rättvist.
Man har sett riktigt svaga ut inledningsvis och på de tio matcher man spelat har man bara plockat nio poäng, och det gör att man bara har Malmö efter sig i tabellen.

Två segrar har det blivit på de fem senaste matcherna, och båda matcherna har vunnits på hemmaplan. Här ställs man dock mot riktigt tufft motstånd, och jag tror det blir svårt att ta en ny seger här.

I truppen finns spelare som Little, Ljungh, Lundh och Rissanen som håller bra kvalitet. Bredden i truppen är dock inte tillräckligt bra, och då är det svårt att utmana de bästa lagen i serien.

Frölunda toppar SHL då man plockat 32 poäng på 15 matcher. Man har Rögle en poäng bakom sig, men de har spelat två matcher färre, så det gäller att fortsätta vinna matcher.

Man kommer från en 4-3 seger mot Färjestad där man hade 4-1 tidigt i den andra perioden. Man tappade dock till 4-3 efter två snabba mål från Färjestad, men man visade styrka och gick segrande ur matchen.
Det var lagets tredje raka seger, så formen är helt på topp, speciellt då man i dessa matcher vunnit mot just Färjestad samt Luleå och Örebro.

Man är det lag som släppt in minst mål i serien med sina 27 stycken på 15 matcher, och då är man ändå ett av lagen som spelat flest matcher, vilket säger en hel del om hur kompletta man är som lag.

Frölunda har en helt annan spets och bredd i truppen och över 60 minuter bör man kunna nöta ner Linköping, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT