Linköping och Luleå drabbar samman under torsdagskvällen och jag känner att det blir ett spel på hemmalaget trots klasskillnaden som råder. Casumo , 888sport , Unibet & LeoVegas erbjuder i skrivande stund 3.15 på hemmalaget och jag tycker helt klart det är ett odds som är klickbart. Flatinsats.

Linköping har varit makalöst bra den senaste tiden. I Linköpings åtta senaste matcher så har man vunnit hela sex matcher. Detta innebär att man skakat av sig bottenkonkurrenterna totalt och ligger nu på helt säker mark, man kommer inte åka ur SHL denna säsong. Dessutom är det "bara" sju poäng upp till Växjö som ligger på den tionde och sista slutspelsplatsen. Det är inte en helt omöjlig uppgift att knappa in det, men det blir givetvis svårt. Jag tror verkligen inte att man kommer vara helt uträknade hemma mot Luleå. Jag tycker givetvis att Luleå är det klart bättre laget. Men det finns anledningar till att jag kan tro att Linköping har en fin chans att vinna. Ena anledningen är att Linköping varit så oerhört bra den senaste tiden och självförtroendet är givetvis på absoluta toppen. En annan anledning är att Luleå leder SHL stort och kanske kan slappna av en aning samtidigt som Linköping verkligen har allt att spela för och mer eller mindre ingenting att förlora.

Luleå har den senaste tiden gjort några riktiga bottennapp. Efter uppehållet av SHL så föll Luleå med 4-1 borta mot Skellefteå i derbyt. Direkt efter den matchen så tänkte jag att man skulle vara förbannade och köra över Brynäs, men så blev verkligen inte fallet, Luleå förlorade borta mot Brynäs med 5-1. Efter de två svaga insatserna så har Luleå återigen inkasserat två segrar på vinstkontot genom segrar mot Leksand borta mot Malmö hemma. Jag tror Linköping kan ha bra chans att skrälla här.

Match: Linköping - Luleå
Spel: Linköping
Odds: 3.15
Bolag: Casumo , 888sport , Unibet , LeoVegas
Insats: Flat
Spelstopp: 19.00 tisdag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip