Speltips: Linköping - Malmö

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-12 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 3.00
Tips: 1 hcp -1.5
Linköping välkomnar under torsdagskvällen Malmö som kommer få besök för SHL-match i Saab Arena. Två lag som egentligen inte fått till det helt i inledningen av säsongen. Hemmalaget Linköping har ännu inte lyckats med att vinna på hemmaisen samtidigt som Malmö hittills inte klarat av att vinna någon bortamatch. Idag spelar jag mina pengar på att Linköping vinner denna drabbning med minst två mål och spelar alltså Linköping -1.5 mål till 3.00 hos Coolbet.

Linköping har inte alls inlett denna säsong på något bra vis. På sina åtta matcher man har spelat så har utfallet blivit två segrar. En mycket fin bortaseger mot HV71 samt seger efter OT borta mot Luleå. Trots så oerhört få vinster så har faktiskt bara Linköping förlorat två matcher under ordinarie tid. Dessa förluster har kommit mot Karlskrona och Örebro. Matchen mot Örebro såg jag när man spelade hemma, man föll med 4-1, ett resultat som dock inte alls speglade matchbilden, men matchen speglade dock verkligen Linköpings säsong hittills. Man hade ett mycket bra anfallsspel och många lägen men sätter inte dit puckarna och bakåt var det betydligt dåligt då man bjöd Örebro på oerhört mycket enkla lägen. Linköping har haft mycket tighta matcher denna säsong då fem stycken matcher har slutat med ett oavgjort resultat och matchen har fått avgöras i förlängning/straffar. Det finns dock mycket med Linköpings säsong som har imponerat på mig, trots att resultaten inte har gått deras väg. Linköpings powerplay har varit bra med en powerplayprocent på 25.93% och man är även det laget i SHL som hittills har skjutit flest skott mot mål. Skotteffektiviteten har dock hittills varit lite för låg för att man ska vinna alla de jämna matcherna som man har förlorat, det är en orsak varför Linköping inte fått igång poängproduktionen i SHL hittills. En annan orsak är givetvis försvarsspelet och då är det egentligen allt som har svikit i inledningen. Boxplayspelet har varit alldeles för svagt hittills med en boxplayprocent på svaga 71% och dessutom har absolut inte målvaktsspelet från "Monstret" varit så bra som man har hoppats på, det är oerhört små marginaler som gjort att Linköping hittills förlorat mer än vad man vunnit, men vi får hoppas att det vänder snart!

Malmö inledde säsongen mycket fint men har inte sett lika fina ut på den senaste tiden. Vi får spola tillbaka tiden till den 23 september för att hitta Malmös senaste trepoängare i SHL då man krossade Brynäs på hemmais. De senaste fem omgångarna man endast lyckats vinna en match och den kom på övertid hemma mot Färjestad, annars är det fyra förluster för Malmös del och på slutet har det som sagt inte sett bra ut. För två omgångar sedan åkte man på en tung förlust borta mot Skellefteå med klara 3-0 och nu senast gjorde man en svag insats hemma mot Örebro där man förlorade med 2-3 efter OT och överlag gjorde en rätt svag insats, vi kanske har en liten formsvacka på gång för Malmö? Dagen efter Örebro-fighten var det återigen dags för CHL där man dock slog Brno med 3-0 men detta kan också vara bra för vårt spel då Malmö haft ett mycket tight spelschema den senaste tiden och möjligen är lite slitna? En tydlig sak i Malmös spel hittills i SHL är att man haft det betydligt tuffare på bortais än hemma. I Malmös tre bortamatcher har man inte fått åka hem med ett leende i mungiporna någon gång, samtliga tre matcher har slutat med förluster. Förra säsongen vann Linköping även tre av fyra matcher mot Malmö och mitt tips är att Malmö återigen kommer få åka hem från Östergötland med en nedstämd stämning i laget.

Det borde lossna rejält för Linköping snart därför tar vi en tuffare lina och spelar Linköping -1.5 till 3 gånger pengar hos Coolbet!

Match: Linköping - Malmö
Spel: 1 hcp -1.5
Odds: 3.00
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Linköping - Malmö
Spela på Speltips Linköping - Malmö
SHL-Grinder - 12 Oktober 2017 - 13:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  England - Panama
Fotboll - VM 2018 - 1 & U3,5
1.71
15:00  Varberg - Gais
Fotboll - Superettan - 2
2.35
17:00  Japan - Senegal
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.75
17:00  Sleipner - Enskede
Fotboll - Division 2 södra Svealand - 2 hcp -1
2.05
20:00  Colombia - Polen
Fotbolls-VM - VM 2018 - Över 2,5 mål
2.06
14:39  Delbonis - Herbert
Tennis - ATP Antalya - 0-2
2.07
16:00  Saudiarabien - Egypten
Fotboll - VM 2018 - 2
1.95
16:00  Uruguay - Ryssland
Fotboll - VM 2018 - Inget mål före 35:00
1.83
20:00  Iran - Portugal
Fotbolls-VM - VM 2018 - 2 asian hcp -1
2.45
20:00  Spanien - Marocko
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.73

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar