Linköping och Örebro ska göra upp i vad som är en viktig match för båda lagen, och här har jag hittat ett spel.

Linköping har tagit två raka segrar efter den svidande 7-0 förlusten mot Malmö för tre segrar sedan, och nu senast slog man Oskarshamn med 3-2 efter straffar.
Ser man på tabelläget så riskerar man inte att få spela negativt kval, utan det är fullt fokus att jaga ifatt lagen ovanför, och skulle man ta tre poäng här så kliver man upp på tiondeplatsen inför den sista omgången, vilket betyder play-in.

Man har en del skickliga spelare i laget och då tänker jag främst på Ljungh, Russel och Little som ofta hotar motståndarnas defensiv. Truppen är dock inte lika stark som många av lagen i ligan, och trots att man har massor att spela för så kan man få det tufft mot ett motiverat Örebro.

Örebro kommer precis som hemmalaget med två raka segrar i ryggen, och i dessa matcher har man slagit Djurgården med 0-3 samt Oskarshamn med 1-4, så inför denna matchen har man tagit två raka bortasegrar.
Man ligger just nu på en sjundeplats och man jagar givetvis en topp-6 placering som innebär att man går direkt till kvartsfinal, och just nu är man två poäng bakom Växjö samt tre poäng bakom Färjestad med en match mindre spelad, så detta blir en väldigt viktig match för laget.

Man är ett bättre lag än Linköping då skickliga spelare som
Abols, Kovacs, Halloran och Audette finns offensivt. I det bakre ledet förväntas både Ebert och Näkyvä vara tillbaka och det stärker såklart upp defensiven rejält, och här ska man ses med goda segerchanser.

Båda lagen har mycket att spela för men jag håller gästerna som det bättre laget i matchen, och här väljer jag att gå på bortaseger.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip